APA:
کپیعنایتی، مهسا، مختاری، علیرضا، بیات، منصور، محسنی فر، افشین، و خوانساری، رضا. (1393). بررسی میزان تاثیر نانو اسانس های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران. میکروب شناسی مواد غذایی، 1(1)، 43-48. SID. https://sid.ir/paper/250664/fa
Vancouver:
کپیعنایتی مهسا، مختاری علیرضا، بیات منصور، محسنی فر افشین، خوانساری رضا. بررسی میزان تاثیر نانو اسانس های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1393؛1(1):43-48. Available from: https://sid.ir/paper/250664/fa
IEEE:
کپیمهسا عنایتی، علیرضا مختاری، منصور بیات، افشین محسنی فر، و رضا خوانساری، “بررسی میزان تاثیر نانو اسانس های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 1، no. 1، pp. 43–48، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250664/fa