مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,150
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

699
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نانوکیتوزان حاوی اسانس های گیاه درمنه و مرزه روی گونه های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران

صفحات

 صفحه شروع 1303 | صفحه پایان 1310

چکیده

پودر ماهی یک ماده مغذی و سرشار از ویتامین ها, مواد معدنی و پروتئین های قابل هضم است. حضور انواع قارچ های مولد مایکوتوکسین علاوه بر کاهش تولید محصولات کشاورزی خسارت های جبران ناپذیری را بر سلامت و بهداشت جامعه وارد می کند. در پژوهش حاضر اثر مهاری نانواسانس های گیاه درمنه و مرزه بر روی گونه های آسپرژیلویس جدا شده از پودر ماهی کارخانجات تولیدی استان مازندران با استفاده از تکنیک ریز رقت بررسی شد. کیتوزان ترکیب غیر سمی, طبیعی و قابل تجزیه بوده که از کیتین مشتق شده است. کیتوزان دارای خاصیت ضدمیکروبی قوی بر علیه طیف وسیعی از میکروارگانیسم ها از جمله قارچ ها, باکتری های گرم مثبت و گرم منفی می باشد. این تحقیق بر روی 89 نمونه پودر ماهی از 14 کارخانه استان مازندران به منظور جداسازی و شناسایی آسپرژیلوس های موجود در پودر ماهی انجام گردید. بعد از کشت بر روی محیط سابورو دکستروز آگار و گرمخانه گذاری و در نهایت بررسی هریک از پرگنه ها و مشاهده در زیر میکروسکوپ آسپرژیلوس های موجود خالص سازی گردید. بیشترین و کمترین تعداد مربوط به آسپرژیلوس فومیگاتوس و آسپرژیلوس نیدولانس بوده است. سپس برای انجام آزمون MIC و MFC از کشت در محیط 2% RPMI1640 در میکرو پلیت استفاده شد. نتایج آزمون MIC نشان داد که نانواسانس مرزه اثر بهتری نسبت به نانواسانس درمنه دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    عنایتی، مهسا، بیات، منصور، و محسنی فر، افشین. (1393). تاثیر نانوکیتوزان حاوی اسانس های گیاه درمنه و مرزه روی گونه های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 11(2 (پیاپی 45))، 1303-1310. SID. https://sid.ir/paper/197433/fa

    Vancouver: کپی

    عنایتی مهسا، بیات منصور، محسنی فر افشین. تاثیر نانوکیتوزان حاوی اسانس های گیاه درمنه و مرزه روی گونه های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1393؛11(2 (پیاپی 45)):1303-1310. Available from: https://sid.ir/paper/197433/fa

    IEEE: کپی

    مهسا عنایتی، منصور بیات، و افشین محسنی فر، “تاثیر نانوکیتوزان حاوی اسانس های گیاه درمنه و مرزه روی گونه های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 11، no. 2 (پیاپی 45)، pp. 1303–1310، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197433/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button