APA:
کپیبرزم، الهه، تاج بخش، الهه، و رحیمی، ابراهیم. (1394). بررسی فراوانی انتروسین های تولید شده در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد. میکروب شناسی مواد غذایی، 2(2)، 79-87. SID. https://sid.ir/paper/250668/fa
Vancouver:
کپیبرزم الهه، تاج بخش الهه، رحیمی ابراهیم. بررسی فراوانی انتروسین های تولید شده در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1394؛2(2):79-87. Available from: https://sid.ir/paper/250668/fa
IEEE:
کپیالهه برزم، الهه تاج بخش، و ابراهیم رحیمی، “بررسی فراوانی انتروسین های تولید شده در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 2، no. 2، pp. 79–87، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250668/fa