مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

991
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

586
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فراوانی انتروسین های تولید شده در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 87

چکیده

 باکتریوسین ها پروتئین های تولید شده توسط باکتری ها به خصوص باکتری های اسید لاکتیک هستند که خاصیت ضدمیکروبی دارند و برای نگهداری غذا به کار می روند. در سال های اخیر توجه ویژه ای به این باکتری ها در جهت بهره گیری از آن ها به عنوان نگه دارنده های مواد غذایی معطوف شده است. در این تحقیق تعداد 120 نمونه فراورده شیر سنتی مختلف, پس از جداسازی باکتری و تشخیص قطعی در حضور پرایمرهای اختصاصی مربوط به ژن های انتروسین مورد بررسی قرار گرفتند. ژن مربوط به انتروسینA  در 14 ایزوله (31.81 درصد), ژن مربوط به انتروسین  Pدر 13 ایزوله ( 29.54درصد), ژن مربوط به انتروسین As-48 در 9 ایزوله (20.45 درصد). وجود هم زمان چند ژن با همدیگر در 6 ایزوله (13.63 درصد) مشاهده گردید به طوری که ژن مربوط به انتروسین های A و P در 2 ایزوله (4.54%), ژن مربوط به انتروسین های A و As48 در 7 ایزوله (15.09 درصد), ژن مربوط به انتروسین هایA, P و As48 در 5 ایزوله (11.36 درصد) مشاهده گردید. با توجه به حضور تعداد نسبتا زیادی از ژن های انتروسین در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جداشده از فراورده های شیر سنتی انجام تحقیقات جهت بررسی خواص ضدمیکروبی انتروسین های تولید شده توسط این باکتری ضروری به نظر می رسد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برزم، الهه، تاج بخش، الهه، و رحیمی، ابراهیم. (1394). بررسی فراوانی انتروسین های تولید شده در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد. میکروب شناسی مواد غذایی، 2(2)، 79-87. SID. https://sid.ir/paper/250668/fa

    Vancouver: کپی

    برزم الهه، تاج بخش الهه، رحیمی ابراهیم. بررسی فراوانی انتروسین های تولید شده در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1394؛2(2):79-87. Available from: https://sid.ir/paper/250668/fa

    IEEE: کپی

    الهه برزم، الهه تاج بخش، و ابراهیم رحیمی، “بررسی فراوانی انتروسین های تولید شده در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 2، no. 2، pp. 79–87، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250668/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button