APA:
کپیبروغنی، مطهره، پوراحمد، رضوان، و موغاری، علی اکبر. (1397). اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده مانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک. میکروب شناسی مواد غذایی، 5(3 )، 36-48. SID. https://sid.ir/paper/250688/fa
Vancouver:
کپیبروغنی مطهره، پوراحمد رضوان، موغاری علی اکبر. اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده مانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1397؛5(3 ):36-48. Available from: https://sid.ir/paper/250688/fa
IEEE:
کپیمطهره بروغنی، رضوان پوراحمد، و علی اکبر موغاری، “اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده مانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 5، no. 3 ، pp. 36–48، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250688/fa