Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,501
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

752
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 یکی از مشکلات مهم بهداشت, درمان و آموزش پزشکی در تمامی کشورها, فراوانی بیماری های همه گیر در ارتباط با مواد غذایی می باشد. نقش زنان خانه دار در پیشگیری از بیماری های منتقله از مواد غذایی بسیار مهم است. لذا این مطالعه با هدف بررسی میزان آگاهی, نگرش و عملکرد زنان ساکن شهر شیراز, پیرامون بیماری های منتقله از غذا انجام گرفت. در این مطالعه توصیفی- مقطعی, 266 نفر از زنان ساکن شهر شیراز با مراجعه به منازل آن ها مورد بررسی قرار گرفتند. ابزار گردآورری اطلاعات پرسشنامه ای شامل متغیرهای دموگرافیک, سوالات مربوط به سنجش, آگاهی, نگرش و عملکرد بود. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون های آماری T-Test, ANOVA, و χ2 در سطح 0.05 با نرم افزار SPSS نسخه 18 انجام شد. بر اساس نتایج مطالعه, میانگین سنی افراد 10.32±35.35 سال می باشد. در مجموع زنان از میانگین نمره آگاهی, نگرش و عملکرد در حد متوسط تا خوبی برخوردار بودند و بین متغیرهای آگاهی, نگرش و عملکرد همبستگی مثبت معنی دار آماری وجود داشت. بر اساس یافته های این مطالعه و با توجه به عدم وجود آگاهی لازم در خصوص برخی از بیماری زاهای مهم از قبیل سالمونلا و اشریشیاکلی و دیگر میکروب های منتقله از مواد غذایی, لزوم آموزش در ارتباط با عوامل خطرساز مواد غذایی به زنان خانه دار مشخص می گردد, چرا که بهترین روش جهت کاهش مسمومیت های منتقله از غذا, آموزش صحیح و کارآمد به افرادی است که وظیفه تولید و تهیه غذا را به عهده دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاجی محمدی، بهادر، احرامپوش، محمدحسن، امیری، آسیه، خلعتبری لیماکی، سپیده، گرایلو، سکینه، و حسینی، مطهره السادات. (1394). بررسی میزان آگاهی, نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا. میکروب شناسی مواد غذایی، 2(1)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/250704/fa

    Vancouver: کپی

    حاجی محمدی بهادر، احرامپوش محمدحسن، امیری آسیه، خلعتبری لیماکی سپیده، گرایلو سکینه، حسینی مطهره السادات. بررسی میزان آگاهی, نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1394؛2(1):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/250704/fa

    IEEE: کپی

    بهادر حاجی محمدی، محمدحسن احرامپوش، آسیه امیری، سپیده خلعتبری لیماکی، سکینه گرایلو، و مطهره السادات حسینی، “بررسی میزان آگاهی, نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 1–12، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250704/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا