APA:
کپیقجقی، فریبرز، حسینی شکرابی، سیدپژمان، و محمدی، آتوسا. (1394). اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی، 2(1)، 13-25. SID. https://sid.ir/paper/250706/fa
Vancouver:
کپیقجقی فریبرز، حسینی شکرابی سیدپژمان، محمدی آتوسا. اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1394؛2(1):13-25. Available from: https://sid.ir/paper/250706/fa
IEEE:
کپیفریبرز قجقی، سیدپژمان حسینی شکرابی، و آتوسا محمدی، “اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 13–25، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250706/fa