APA:
کپیفضل آرا، علی، پورمهدی بروجنی، مهدی، و بهادری راد، علی. (1398). بررسی مقایسه ای روش های امپدانس , کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی. میکروب شناسی مواد غذایی، 6(1 )، 55-66. SID. https://sid.ir/paper/250731/fa
Vancouver:
کپیفضل آرا علی، پورمهدی بروجنی مهدی، بهادری راد علی. بررسی مقایسه ای روش های امپدانس , کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1398؛6(1 ):55-66. Available from: https://sid.ir/paper/250731/fa
IEEE:
کپیعلی فضل آرا، مهدی پورمهدی بروجنی، و علی بهادری راد، “بررسی مقایسه ای روش های امپدانس , کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 6، no. 1 ، pp. 55–66، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250731/fa