APA:
کپیمحمدزاده فریزهندی، زهرا، و لبیکی، غزل. (1398). بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر, سبوس جودوسر, آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم. میکروب شناسی مواد غذایی، 6(1 )، 67-78. SID. https://sid.ir/paper/250735/fa
Vancouver:
کپیمحمدزاده فریزهندی زهرا، لبیکی غزل. بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر, سبوس جودوسر, آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1398؛6(1 ):67-78. Available from: https://sid.ir/paper/250735/fa
IEEE:
کپیزهرا محمدزاده فریزهندی، و غزل لبیکی، “بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر, سبوس جودوسر, آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 6، no. 1 ، pp. 67–78، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250735/fa