APA:
کپیمخیری، کتایون، کوهساری، هادی، و سیدالنگی، سیده زهرا. (1396). تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت کنندگی و باکتری کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(4 )، 9-19. SID. https://sid.ir/paper/250745/fa
Vancouver:
کپیمخیری کتایون، کوهساری هادی، سیدالنگی سیده زهرا. تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت کنندگی و باکتری کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(4 ):9-19. Available from: https://sid.ir/paper/250745/fa
IEEE:
کپیکتایون مخیری، هادی کوهساری، و سیده زهرا سیدالنگی، “تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت کنندگی و باکتری کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 4 ، pp. 9–19، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250745/fa