APA:
کپیطباطبایی یزدی، فریده، مرتضوی، سیدعلی، کوچکی، آرش، و افشاریان، شهناز. (1391). بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(3)، 175-186. SID. https://sid.ir/paper/234050/fa
Vancouver:
کپیطباطبایی یزدی فریده، مرتضوی سیدعلی، کوچکی آرش، افشاریان شهناز. بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(3):175-186. Available from: https://sid.ir/paper/234050/fa
IEEE:
کپیفریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، آرش کوچکی، و شهناز افشاریان، “بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 3، pp. 175–186، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234050/fa