APA:
کپیبخشی، فریبا، میرزایی، حمید، و آصفی، نارملا. (1395). بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس, اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا. میکروب شناسی مواد غذایی، 3(4)، 73-81. SID. https://sid.ir/paper/250758/fa
Vancouver:
کپیبخشی فریبا، میرزایی حمید، آصفی نارملا. بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس, اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1395؛3(4):73-81. Available from: https://sid.ir/paper/250758/fa
IEEE:
کپیفریبا بخشی، حمید میرزایی، و نارملا آصفی، “بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس, اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 3، no. 4، pp. 73–81، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250758/fa