مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,579
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

704
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 83

چکیده

 با توجه به افزایش روز افزون مقاومت دارویی میکروارگانیسم ها و تمایل به استفاده از نگهدارند های طبیعی, هدف از این مطالعه تشخیص خاصیت ضدباکتریایی کنگر بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای است. در این مطالعه عصاره اتانولی ساقه گیاه کنگر کردستان در روتواواپراتور عصاره گیری گردید و فعالیت ضدباکتریایی (حداقل غلظت بازدارندگی و حداقل غلظت کشندگی) به روش تست رقت بر روی محیط مولر هینتون آگار ارزیابی شد. مطالعه در سه تکرار انجام گرفت و داده ها با روش تجزیه پروبیت با استفاده از نرم افزار SAS 9.2 تجزیه و تحلیل شدند. کمترین حداقل غلظت مهارکننده رشد برای استافیلوکوکوس اورئوس 62.5mg/ml و همچنین کمترین میزان کشندگی این ماده برابر غلظت کمترین میزان محدودکنندگی بود. کمترین غلظت کشندگی برای اشریشیا کولای 31.25mg/ml و کمترین غلظت مهارکنندگی 15.62mg/ml برآورد شد. این مطالعه نشان داد عصاره اتانولی کنگر از توان ضدمیکروبی بسیار بالایی برخوردار است, بنابراین می توان از آن در ترکیب با سایر نگهدارنده ها جهت محافظت مواد غذایی در مقابل میکروارگانیسم های بیماری زا استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    ایوبی، بشرا، درویشی، شعله، و میراحمدی، فردین. (1395). بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای. بهداشت مواد غذایی، 6(2 (پیاپی 22))، 73-83. SID. https://sid.ir/paper/222999/fa

    Vancouver: کپی

    ایوبی بشرا، درویشی شعله، میراحمدی فردین. بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(2 (پیاپی 22)):73-83. Available from: https://sid.ir/paper/222999/fa

    IEEE: کپی

    بشرا ایوبی، شعله درویشی، و فردین میراحمدی، “بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 2 (پیاپی 22)، pp. 73–83، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222999/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button