APA:
کپیایوبی، بشرا، درویشی، شعله، و میراحمدی، فردین. (1395). بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای. بهداشت مواد غذایی، 6(2 (پیاپی 22))، 73-83. SID. https://sid.ir/paper/222999/fa
Vancouver:
کپیایوبی بشرا، درویشی شعله، میراحمدی فردین. بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(2 (پیاپی 22)):73-83. Available from: https://sid.ir/paper/222999/fa
IEEE:
کپیبشرا ایوبی، شعله درویشی، و فردین میراحمدی، “بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 2 (پیاپی 22)، pp. 73–83، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222999/fa