APA:
کپیشهرابی، شیما، فضل آرا، علی، و زندمقدم، احمد. (1396). تاثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(1)، 53-63. SID. https://sid.ir/paper/250787/fa
Vancouver:
کپیشهرابی شیما، فضل آرا علی، زندمقدم احمد. تاثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(1):53-63. Available from: https://sid.ir/paper/250787/fa
IEEE:
کپیشیما شهرابی، علی فضل آرا، و احمد زندمقدم، “تاثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 1، pp. 53–63، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250787/fa