APA:
کپیانصاری، مهسا، سلطانی، مهدی، حسینی، ابراهیم، و کمالی، ابوالقاسم. (1393). مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر ممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی، 1(3)، 33-39. SID. https://sid.ir/paper/250698/fa
Vancouver:
کپیانصاری مهسا، سلطانی مهدی، حسینی ابراهیم، کمالی ابوالقاسم. مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر ممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1393؛1(3):33-39. Available from: https://sid.ir/paper/250698/fa
IEEE:
کپیمهسا انصاری، مهدی سلطانی، ابراهیم حسینی، و ابوالقاسم کمالی، “مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر ممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 1، no. 3، pp. 33–39، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250698/fa