Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,124
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

550
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر ممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 39

چکیده

 مطالعه حاضر با هدف بررسی اثرات ضد میکروبی مرزه خوزستانی ( Satureja khuzestanica) بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه و نیز بر برخی شاخص های فساد فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای 4 درجه و به مدت 18 روز انجام پذیرفت. به این منظور از غلظت های 0.50, 0.25, 0.12, 0.06 میکروگرم در گرم فیله مرزه خوزستانی استفاده گردید. بر اساس نتایج, بیشترین بار میکروبی در طول آزمایش در گروه شاهد و کمترین میزان در گروه حاوی 0.5 میکروگرم در گرم مرزه خوزستانی مشاهده گردید (P£0.05). نتایج همچنین نشان دهنده افزایش شاخص های فساد در انتهای دوره آزمون نسبت به میزان اولیه بود که در مورد درصد پروتئین اختلاف معنی داری در بین گروه های مختلف مشاهده می شود (P£0.05). بطور کلی نتایج این بررسی نشان داد که اسانس این گیاه منجر به کاهش جمعیت باکتری لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی شده است به طوری که غلظت 0.5 میکروگرم در گرم مرزه خوزستانی دارای بیشترین اثر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    انصاری، مهسا، سلطانی، مهدی، حسینی، ابراهیم، و کمالی، ابوالقاسم. (1393). مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر ممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی، 1(3)، 33-39. SID. https://sid.ir/paper/250698/fa

    Vancouver: کپی

    انصاری مهسا، سلطانی مهدی، حسینی ابراهیم، کمالی ابوالقاسم. مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر ممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1393؛1(3):33-39. Available from: https://sid.ir/paper/250698/fa

    IEEE: کپی

    مهسا انصاری، مهدی سلطانی، ابراهیم حسینی، و ابوالقاسم کمالی، “مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر ممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 1، no. 3، pp. 33–39، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250698/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا