2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیموترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه
قاسمی سلطان محمد | کوهساری هادی | فدوی ابوالفضل
میکروب شناسی مواد غذایی
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 1197
مطالعه تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجادکننده طعم تلخی در خامه پاستوریزه
دژخی هدی | یزدان ستاد سجاد | ارباب سلیمانی نازیلا | نجف پور رضا | غیبی حیات سیدمحمد | فرج تبریزی الیکا
بازدید 1023
بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلیفرم، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، کپک و مخمر پنیرهای سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال 1394
بنی اسدی بیژن | اژدری عطااله
بازدید 1594
بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص های میکروبی و شیمیایی فیله ی ماهی کپور (Cyprinus carpio) معمولی نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد
نوری سیدمحمدعلی | خانزادی سعید | فضل آرا علی | نجف زاده ورزی حسین | عزیززاده محمد
بازدید 806
تاثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی
شهرابی شیما | فضل آرا علی | زندمقدم احمد
بازدید 1105
ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی (ZnO) بر سویه های استاندارد و ایزوله Staphylococcus aureus و Escherichia coli جداشده از مواد غذایی
برادران کتابچی مریم | عیسی زاده خسرو | مسیحا علیرضا
بازدید 893
کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری
ترکی زینب | حجت الاسلامی محمد | جعفری مریم
بازدید 800
بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه
سیفی نوفرستی ساناز | حسینی سیدابراهیم | خانی محمدرضا
بازدید 1603