APA:
کپیقاسمی نژاد، آنا، فضل آرا، علی، و رحیمی، ابراهیم. (1395). بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متاثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته. میکروب شناسی مواد غذایی، 3(1)، 73-84. SID. https://sid.ir/paper/250792/fa
Vancouver:
کپیقاسمی نژاد آنا، فضل آرا علی، رحیمی ابراهیم. بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متاثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1395؛3(1):73-84. Available from: https://sid.ir/paper/250792/fa
IEEE:
کپیآنا قاسمی نژاد، علی فضل آرا، و ابراهیم رحیمی، “بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متاثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 3، no. 1، pp. 73–84، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250792/fa