2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی، پونه کوهی و زیره سیاه بر برخی باکتری های جدا شده از مواد غذایی
عطایی کچویی مهرداد
میکروب شناسی مواد غذایی
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 996
تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه
فضل آرا علی | پورمهدی زهرا | ملک زاده جمال
بازدید 554
مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس
ایوبی نژاد لیلی | نظری حمید | محمدی ثانی علی
بازدید 633
مقایسه بار میکروبی گوشت گاو و مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان
مجدرلنگرودی علی | احسان علی | عبادی فتح آباد ایوب | مقدس کیا احسان
بازدید 1397
اثر عصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدوباکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ
وظیفه دوست محسن | الهامی راد امیرحسین | شفافی زنوزیان مسعود | حدادخداپرست محمدحسین | آرمین محمد
بازدید 805
ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلم های تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخودوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد
مشاک زهره | فیاض فر سمیرا | چراغی نرجس
بازدید 705
گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی (Agaricus mushrooms)
شاکریان امیر
بازدید 640
بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متاثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته
قاسمی نژاد آنا | فضل آرا علی | رحیمی ابراهیم
بازدید 731