مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

446
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

802
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تجربی و عددی اثر شکل هندسی تقویت کننده ها بر رفتار خمشی پنل ساندویچی کامپوزیتی انحنادار با هسته مشبک

صفحات

 صفحه شروع 351 | صفحه پایان 362

چکیده

 سازه های مشبک کامپوزیتی به عنوان سازه هایی سبک که استحکام و سفتی بالایی نسبت به وزنشان دارند, در صنایع مختلفی همچون هوافضا, خودروسازی و کشتی سازی رایج شده اند. از آنجا که بسیاری از موارد استفاده از سازه های کامپوزیتی در صنایع, به صورت انحنادار می باشد, نیاز است تا رفتار خمشی سازه های کامپوزیتی انحنادار تحت بررسی قرار گیرند. پنلهای ساندویچی کامپوزیتی, از دو پوسته کامپوزیتی نازک متصل به طرفین شبکه ریب های تقویت کننده کامپوزیتی تشکیل شده است. در این پژوهش, به بررسی تجربی و عددی رفتار خمشی پنلهای ساندویچی کامپوزیتی انحنادار با هسته مشبک تحت بارگذاری خمش سه نقطه پرداخته شده است. بدین منظور, دو نوع پنل ساندویچی با هسته تقویت کننده مربعی و مثلثی در نظر گرفته شده است. سازه ها به روش لایه چینی دستی و رشته پیچی الیاف ساخته شده اند. نمونه های ساخته شده, تحت آزمایش خمش سه نقطه ای قرار گرفتند. تمامی نمونه ها در نرم افزار اباکوس مدل سازی عددی شده اند. برای بدست آوردن خواص مکانیکی ریب ها و پوسته ها, تست کشش مطابق استاندارد صورت گرفته است. همچنین پیش بینی تخریب سازه ها, برای شبیه سازی عددی صورت گرفته است. همبستگی خوبی بین نتایج عددی و تجربی مشاهده شد. نتایج نشان دادند که پنل ساندویچی با هسته ریب مثلثی 7 درصد سفتی خمشی بیشتری نسبت به هسته مربعی از دارند. بار بیشینه قابل تحمل توسط پنل های ساندویچی با هسته ریب مثلثی تا لحظه واماندگی نیز نسبت به نمونه مربعی 5/7 درصد بیشتر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معصومی اصل، سروش، و رحیمی، غلامحسین. (1398). بررسی تجربی و عددی اثر شکل هندسی تقویت کننده ها بر رفتار خمشی پنل ساندویچی کامپوزیتی انحنادار با هسته مشبک. علوم و فناوری کامپوزیت، 6(3 )، 351-362. SID. https://sid.ir/paper/251752/fa

    Vancouver: کپی

    معصومی اصل سروش، رحیمی غلامحسین. بررسی تجربی و عددی اثر شکل هندسی تقویت کننده ها بر رفتار خمشی پنل ساندویچی کامپوزیتی انحنادار با هسته مشبک. علوم و فناوری کامپوزیت[Internet]. 1398؛6(3 ):351-362. Available from: https://sid.ir/paper/251752/fa

    IEEE: کپی

    سروش معصومی اصل، و غلامحسین رحیمی، “بررسی تجربی و عددی اثر شکل هندسی تقویت کننده ها بر رفتار خمشی پنل ساندویچی کامپوزیتی انحنادار با هسته مشبک،” علوم و فناوری کامپوزیت، vol. 6، no. 3 ، pp. 351–362، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/251752/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button