APA:
کپیدهقان نیری، رضوان، دانشی، محمد، و یاسینی اردکانی، سیدعلی. (1396). اثر افزودن گزیلوالیگوساکارید بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در آب زرشک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 3(2 )، 57-72. SID. https://sid.ir/paper/254872/fa
Vancouver:
کپیدهقان نیری رضوان، دانشی محمد، یاسینی اردکانی سیدعلی. اثر افزودن گزیلوالیگوساکارید بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در آب زرشک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1396؛3(2 ):57-72. Available from: https://sid.ir/paper/254872/fa
IEEE:
کپیرضوان دهقان نیری، محمد دانشی، و سیدعلی یاسینی اردکانی، “اثر افزودن گزیلوالیگوساکارید بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در آب زرشک،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 3، no. 2 ، pp. 57–72، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254872/fa