APA:
کپیحکیمی پور، فاطمه، شفیعی، رسول، و ربانی، محمد. (1399). ارزیابی کمی و کیفی سلول ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(3 )، 33-46. SID. https://sid.ir/paper/365589/fa
Vancouver:
کپیحکیمی پور فاطمه، شفیعی رسول، ربانی محمد. ارزیابی کمی و کیفی سلول ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1399؛7(3 ):33-46. Available from: https://sid.ir/paper/365589/fa
IEEE:
کپیفاطمه حکیمی پور، رسول شفیعی، و محمد ربانی، “ارزیابی کمی و کیفی سلول ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 33–46، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365589/fa