APA:
کپیطباطبائی، سمیرا، و احسان زاده، پرویز. (1395). اثر شوری و باکتری های محرک رشد بر برخی صفات فیزیولوژیک و عملکرد دانه گندم تتراپلوئید پوشینه دار در مقایسه با گندم دوروم. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 6(21)، 105-118. SID. https://sid.ir/paper/255885/fa
Vancouver:
کپیطباطبائی سمیرا، احسان زاده پرویز. اثر شوری و باکتری های محرک رشد بر برخی صفات فیزیولوژیک و عملکرد دانه گندم تتراپلوئید پوشینه دار در مقایسه با گندم دوروم. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1395؛6(21):105-118. Available from: https://sid.ir/paper/255885/fa
IEEE:
کپیسمیرا طباطبائی، و پرویز احسان زاده، “اثر شوری و باکتری های محرک رشد بر برخی صفات فیزیولوژیک و عملکرد دانه گندم تتراپلوئید پوشینه دار در مقایسه با گندم دوروم،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 6، no. 21، pp. 105–118، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/255885/fa