مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

642
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

605
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر شرایط سنتز و بازپخت بر ویژگی ساختاری نانو ذرات اکسید تیتانیوم تهیه شده به روش سل ژل

صفحات

 صفحه شروع 102 | صفحه پایان 109

چکیده

 در این مقاله نانوذرات دی اکسید تیتانیوم با استفاده از روش سل ژل سنتز شدند. تاثیر زمان ماندگاری سل و همچنین اثر دمای کلسیناسیون بر ویژگی فیزیکی و ساختاری نانوذرات تهیه شده با استفاده از روشهای آنالیز حرارتی TG/DTA, پراش پرتو ایکس XRD, میکروسکوپ الکترونی عبوری TEM و تحلیل آماری توزیع اندازه ذرات, بررسی شدند. آنالیز حرارتی DTA نمونه ساخته شده سه ناحیه کاهش وزنی از خود نشان می دهد. نتایج آنالیز XRD نشان داد که فاز نمونه ها تا دمای 700 درجه آناتاز بود, اما در دمای 800 درجه تغییر فاز نسبی به روتایل مشاهده شد و نانوذرات مخلوطی از فاز آناتاز و روتایل داشتند. نمونه کلسینه شده در دمای 900 درجه دارای فاز خالص روتایل بود. نتایج نشان می دهد که با افزایش دمای بازپخت, اندازه ذرات بزرگتر شده است. همچنین زمان ماندگاری تاثیری بر روی فاز بلوری نمونه ها نداشت. طیف FTIR نمونه ها نشان دهنده تشکیل پیوند Ti-O و O-Ti-O است. پیک های جذبی مربوط به پیوندهای متقارن و نامتقارن CO پس از بازپخت از شدت آن کاسته شده و در دماهای بالاتر از بین رفته است. تصویر TEM نشان دهنده کروی بودن نانوذرات با قطر میانگین nm 2/13 می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معماریان، نفیسه، محمدی، مصطفی، و نیرمه، احمد. (1398). تاثیر شرایط سنتز و بازپخت بر ویژگی ساختاری نانو ذرات اکسید تیتانیوم تهیه شده به روش سل ژل. نانو مقیاس، 6(4 )، 102-109. SID. https://sid.ir/paper/257041/fa

    Vancouver: کپی

    معماریان نفیسه، محمدی مصطفی، نیرمه احمد. تاثیر شرایط سنتز و بازپخت بر ویژگی ساختاری نانو ذرات اکسید تیتانیوم تهیه شده به روش سل ژل. نانو مقیاس[Internet]. 1398؛6(4 ):102-109. Available from: https://sid.ir/paper/257041/fa

    IEEE: کپی

    نفیسه معماریان، مصطفی محمدی، و احمد نیرمه، “تاثیر شرایط سنتز و بازپخت بر ویژگی ساختاری نانو ذرات اکسید تیتانیوم تهیه شده به روش سل ژل،” نانو مقیاس، vol. 6، no. 4 ، pp. 102–109، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/257041/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button