APA:
کپیتوحیدی، مجتبی، قاسمی ورنامخواستی، مهدی، قاسمی نافچی، مهدی، نادری بلداجی، مجتبی، جمالیزاده، فائزه، صفی الدین اردبیلی، سیدمحمد، و خانی، مهدی. (1397). قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(2 )، 219-231. SID. https://sid.ir/paper/258711/fa
Vancouver:
کپیتوحیدی مجتبی، قاسمی ورنامخواستی مهدی، قاسمی نافچی مهدی، نادری بلداجی مجتبی، جمالیزاده فائزه، صفی الدین اردبیلی سیدمحمد، خانی مهدی. قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(2 ):219-231. Available from: https://sid.ir/paper/258711/fa
IEEE:
کپیمجتبی توحیدی، مهدی قاسمی ورنامخواستی، مهدی قاسمی نافچی، مجتبی نادری بلداجی، فائزه جمالیزاده، سیدمحمد صفی الدین اردبیلی، و مهدی خانی، “قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 219–231، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258711/fa