مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

635
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

به کارگیری باکتری های پروبیوتیکی Bifidobacterium animalis و B. lactis در تغذیه لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792 به منظور بهبود رشد و افزایش بازماندگی

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 119

چکیده

 در این مطالعه تاثیر دو گونه باکتری پروبیوتیکی Bifidobacterium animalis و B. lactis با سه غلظت (T3) 3×109, (T2) 2×109. (T1) 1×109CFU 100g-1 در مقایسه با غذای شاهد (بدون پروبیوتیک) بر عملکرد رشد و زنده مانی لارو قزل آلای رنگین کمان با وزن اولیه 0.538±0.197 گرم در مدت 60 روز مطالعه مورد ارزیابی قرار گرفت. این مطالعه در یک طرح کاملا تصادفی با سه تیمار آزمایشی و یک تیمار شاهد با سه تکرار برنامه ریزی و اجرا شد. در غلظت های مختلف از پروبیوتیک مصرفی تیمار T1 بیشترین میزان رشد را نسبت به سایر تیمارها نشان داد (p<0.05)همچنین اختلاف معنی داری بین تیمارهای آزمایشی و گروه شاهد از نظر پارامترهای رشد و تغذیه ای و همچنین ترکیبات لاشه لاروها مشاهده شد .(p<0.05) درصد بازماندگی لاروها در تیمارهای آزمایشی نسبت به شاهد دارای افزایش معنی داری بود. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد استفاده از دو گونه B. animalis و B. lactisموجب بهبود عملکرد رشد و کاهش تلفات دوره پرورش لارو قزل آلای رنگین کمان می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سهندی، جواد، جعفریان، حجت اله، سلطانی، مهدی، و ابراهیمی، پونه. (1395). به کارگیری باکتری های پروبیوتیکی Bifidobacterium animalis و B. lactis در تغذیه لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792 به منظور بهبود رشد و افزایش بازماندگی. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 4(1)، 105-119. SID. https://sid.ir/paper/259525/fa

    Vancouver: کپی

    سهندی جواد، جعفریان حجت اله، سلطانی مهدی، ابراهیمی پونه. به کارگیری باکتری های پروبیوتیکی Bifidobacterium animalis و B. lactis در تغذیه لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792 به منظور بهبود رشد و افزایش بازماندگی. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1395؛4(1):105-119. Available from: https://sid.ir/paper/259525/fa

    IEEE: کپی

    جواد سهندی، حجت اله جعفریان، مهدی سلطانی، و پونه ابراهیمی، “به کارگیری باکتری های پروبیوتیکی Bifidobacterium animalis و B. lactis در تغذیه لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792 به منظور بهبود رشد و افزایش بازماندگی،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 4، no. 1، pp. 105–119، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/259525/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button