APA:
کپیاسماعیلی، فاطمه، تاجیک، حسین، مهدی زاده، تورج، و مایلی، مهسا. (1398). تأثیر کاربرد توام اسانس و عصاره گیاه اناریجه در پوشش خوراکی زئین بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای بسته بندی شده در خلاء. انجمن تحقیقات دامپزشکی، 10(2 )، 109-117. SID. https://sid.ir/paper/263602/fa
Vancouver:
کپیاسماعیلی فاطمه، تاجیک حسین، مهدی زاده تورج، مایلی مهسا. تأثیر کاربرد توام اسانس و عصاره گیاه اناریجه در پوشش خوراکی زئین بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای بسته بندی شده در خلاء. انجمن تحقیقات دامپزشکی[Internet]. 1398؛10(2 ):109-117. Available from: https://sid.ir/paper/263602/fa
IEEE:
کپیفاطمه اسماعیلی، حسین تاجیک، تورج مهدی زاده، و مهسا مایلی، “تأثیر کاربرد توام اسانس و عصاره گیاه اناریجه در پوشش خوراکی زئین بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای بسته بندی شده در خلاء،” انجمن تحقیقات دامپزشکی، vol. 10، no. 2 ، pp. 109–117، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/263602/fa