Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,063
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

544
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد افزودنی های شیمیایی برای بهبود فرایند اکسایش تولید چای ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 62

چکیده

چای سیاه, حاصل اکسایش پلی فنل های موجود در برگ سبز چای است. در این تحقیق با بررسی فرایند اکسایش آنزیمی و شیمیایی برگ سبز چای, امکان اصلاح فراوری تولید چای با افزودنی های مجاز آلومینیم سولفات و زئولیت مورد بررسی قرار گرفته است و در ادامه, اثر هر یک از این افزودنی ها بر رنگ چای, زمان اکسایش و زمان دم کشیدن بررسی شده است. این تحقیق نشان می دهد که افزودن هر یک از این افزودنی ها در مرحله اکسایش, موجب بهبود رنگ چای ایرانی و کاهش زمان اکسایش و دم کشیدن آن می شود. به طوری که افزودن ppm 200 از آلومینیم سولفات و زئولیت در مرحله اکسایش به ترتیب موجب کاهش زمان اکسایش به میزان 21 و 15 درصد می شود. همچنین افزودن ppm 190 از آلومینیم سولفات و زئولیت به ترتیب موجب افزایش مقدار جذب محلول چای به میزان 20 و 10 درصد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ذاکری، علی، و جعفری جید، عباس. (1385). کاربرد افزودنی های شیمیایی برای بهبود فرایند اکسایش تولید چای ایرانی. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 25(3)، 57-62. SID. https://sid.ir/paper/26437/fa

    Vancouver: کپی

    ذاکری علی، جعفری جید عباس. کاربرد افزودنی های شیمیایی برای بهبود فرایند اکسایش تولید چای ایرانی. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1385؛25(3):57-62. Available from: https://sid.ir/paper/26437/fa

    IEEE: کپی

    علی ذاکری، و عباس جعفری جید، “کاربرد افزودنی های شیمیایی برای بهبود فرایند اکسایش تولید چای ایرانی،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 25، no. 3، pp. 57–62، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/26437/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا