مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

527
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

522
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات همیاری در تولید اورگانیک ماهیان گرمابی

صفحات

 صفحه شروع 74 | صفحه پایان 81

چکیده

 با توجه به اهمیت تغذیه آبزیان از نظر کیفی و اقتصادی مطالعات متعددی در مورد جایگزینی اقلام غذایی, کاهش و حذف غذا برای تولید اورگانیک آبزیان صورت گرفته است. هدف این پژوهش حذف کامل غذای دستی با استفاده از پدیده همیاری در پرورش ماهیان گرمابی بوده است. این بررسی به مدت دوسال پی در پی در مرکز پژوهش آبزی پروری دانشکده دامپزشکی «امین آباد» صورت گرفته است. در میان ماهیان گرمابی کپور معمولی به عنوان همه چیز خوار, کپور نقره ای فیتوپلانکتون خوار و کپور سرگنده زئوپلانکتون خوار برای بررسی این پدیده انتخاب شدند. وزن ابتدایی هر یک از 30 درصد کپور معمولی و 65 درصد از کپور نقره ای و 5 درصد از کپور سرگنده به ترتیب برابر 4.5 گرم, 30 گرم و 30 گرم تعیین شد. در سال اول وزن نهایی کپور معمولی و کپور نقره ای و کپور سرگنده پس از 206 روز به ترتیب به 850 گرم, 712 گرم و 1750 گرم رسید در حالیکه وزن نهایی نمونه های پرورش تک گونه ای شاهد در کپور معمولی و کپور نقره ای به ترتیب برابر 365 گرم و 375 گرم بود. در سال دوم پرورش همیاری بدون مصرف غذا مقدار تولید برابر 4912.4 کیلوگرم در هکتار و تولید در نمونه های شاهد با مصرف غذا برابر با 4817 کیلوگرم در هکتار حاصل شد. نتایج این بررسی با رشد مناسب فردی گونه های ماهی, مجموع تولید و بهای کلی حذف غذا, سودمندی بیشتری را نسبت به تولید پرورش ماهیان گرمابی شاهد با مصرف غذا نشان داده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آذری تاکامی، قباد، و مقصودی فرد، امیرابراهیم. (1394). بررسی اثرات همیاری در تولید اورگانیک ماهیان گرمابی. علوم آبزی پروری، 3(4 )، 74-81. SID. https://sid.ir/paper/265610/fa

    Vancouver: کپی

    آذری تاکامی قباد، مقصودی فرد امیرابراهیم. بررسی اثرات همیاری در تولید اورگانیک ماهیان گرمابی. علوم آبزی پروری[Internet]. 1394؛3(4 ):74-81. Available from: https://sid.ir/paper/265610/fa

    IEEE: کپی

    قباد آذری تاکامی، و امیرابراهیم مقصودی فرد، “بررسی اثرات همیاری در تولید اورگانیک ماهیان گرمابی،” علوم آبزی پروری، vol. 3، no. 4 ، pp. 74–81، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/265610/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button