APA:
کپیرضاییان، حنانه، حسینی، سیدولی، مطلبی مغانجوق، عباسعلی، میرواقفی، علیرضا، و ضیایی، کبری. (1397). بررسی اثر عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر کیفیت میکروبی فیله ماهی شوریده (Otolithes rubber) در شرایط نگهداری در یخچال. علوم آبزی پروری، 6(8 )، 23-31. SID. https://sid.ir/paper/265614/fa
Vancouver:
کپیرضاییان حنانه، حسینی سیدولی، مطلبی مغانجوق عباسعلی، میرواقفی علیرضا، ضیایی کبری. بررسی اثر عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر کیفیت میکروبی فیله ماهی شوریده (Otolithes rubber) در شرایط نگهداری در یخچال. علوم آبزی پروری[Internet]. 1397؛6(8 ):23-31. Available from: https://sid.ir/paper/265614/fa
IEEE:
کپیحنانه رضاییان، سیدولی حسینی، عباسعلی مطلبی مغانجوق، علیرضا میرواقفی، و کبری ضیایی، “بررسی اثر عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر کیفیت میکروبی فیله ماهی شوریده (Otolithes rubber) در شرایط نگهداری در یخچال،” علوم آبزی پروری، vol. 6، no. 8 ، pp. 23–31، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/265614/fa