Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

779
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

637
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تغییرات کیفی فیله کپورماهیان پرورشی در محیط استخر و آزمایشگاه و ماهی کپور دریایی طی نگهداری در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 466 | صفحه پایان 480

چکیده

 نوع تغذیه و شرایط تغذیه ای از فاکتورهای موثر بر کیفیت گوشت ماهیان می باشد که اثرات آن در ترکیب عضله و پایداری گوشت ماهی به هنگام نگهداری نمود پیدا می کند. برای انجام این مطالعه, این ماهیان به مدت 15 روز در دمای 4 درجه سانتی گراد نگهداری شدند. در طی مدت نگهداری فیله ماهیان, فاکتورهای کیفی ماهی با ثبت تغییرات TVN, TBA, FFA, pH, رطوبت تحت فشار, آهن هم و رنگ فیله ماهیان و همچنین ترکیبات تقریبی فیله ماهیان (رطوبت, پروتئین, چربی و خاکستر) اندازه گیری شد. نتایج بدست آمده نشان داد که بیشترین میزان رطوبت و کمترین میزان چربی در ماهی پرورشی مشاهده شد. میزان پروتئین بین تیمارهای مختلف تغییر معنی داری نداشت. مقادیر TVN,TBA و FFAدر طول دوره نگهداری افزایش یافت. روند تغییرات pH در بین تیمارهای مختلف منظم نبود. بین تیمارهای مختلف, بیشترین میزان TBA و FFA و کمترین میزان آهن هم, در ماهی پرورش یافته در محیط استخر و بیشترین میزان رطوبت تحت فشار در ماهی دریایی مشاهده شد. مقایسه نتایج فاکتورهای کیفی مختلف بین هر سه تیمار آزمایشگاهی, نشان داد که تیمار ماهی پرورشی نسبت به دو تیمار دیگر در طول دوره نگهداری مستعد فساد بیشتری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شعبانپور، بهاره، اصغری، مسعود، حیدری، سکینه، بایی، هنگامه، قربانی، آزاده، و جافر، علی. (1394). مقایسه تغییرات کیفی فیله کپورماهیان پرورشی در محیط استخر و آزمایشگاه و ماهی کپور دریایی طی نگهداری در یخچال. پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)، 28(4)، 466-480. SID. https://sid.ir/paper/248645/fa

    Vancouver: کپی

    شعبانپور بهاره، اصغری مسعود، حیدری سکینه، بایی هنگامه، قربانی آزاده، جافر علی. مقایسه تغییرات کیفی فیله کپورماهیان پرورشی در محیط استخر و آزمایشگاه و ماهی کپور دریایی طی نگهداری در یخچال. پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1394؛28(4):466-480. Available from: https://sid.ir/paper/248645/fa

    IEEE: کپی

    بهاره شعبانپور، مسعود اصغری، سکینه حیدری، هنگامه بایی، آزاده قربانی، و علی جافر، “مقایسه تغییرات کیفی فیله کپورماهیان پرورشی در محیط استخر و آزمایشگاه و ماهی کپور دریایی طی نگهداری در یخچال،” پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)، vol. 28، no. 4، pp. 466–480، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/248645/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا