APA:
کپیرضاییان، حنانه، حسینی، سیدولی، مطلبی مغانجوق، عباسعلی، و میرواقفی، علیرضا. (1395). بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 69(1)، 29-37. SID. https://sid.ir/paper/161922/fa
Vancouver:
کپیرضاییان حنانه، حسینی سیدولی، مطلبی مغانجوق عباسعلی، میرواقفی علیرضا. بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1395؛69(1):29-37. Available from: https://sid.ir/paper/161922/fa
IEEE:
کپیحنانه رضاییان، سیدولی حسینی، عباسعلی مطلبی مغانجوق، و علیرضا میرواقفی، “بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 69، no. 1، pp. 29–37، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161922/fa