مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

435
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

495
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مصرف خوراکی شکل میکروانکپسوله Enterococcus faecium بر روی فاکتورهای سلامت، رشد، تغذیه و فلور باکتریایی روده در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)

صفحات

 صفحه شروع 62 | صفحه پایان 79

چکیده

 در این مطالعه تاثیرات دو جیره حاوی پروبیوتیک انتروکوکوس فسیوم سویه IR5 بر روی فاکتور های رشد, مصرف غذا, میزان کلونیزه شدن در روده و تاثیراتش بر روی سلامت و زنده مانی در قزل آلای رنگین کمان جوان مورد مطالعه قرار گرفت. 270 قطعه ماهی با میانگین وزنی 3.8±35.6 گرم بعد از 20 روز دوره قرنطینه به 3 گروه کاملا تصادفی (هر گروه 90 قطعه) در سه تکرار (30 قطعه در هر حوضچه) تقسیم شدند. گروه 1 شامل جیره حاوی انتروکوکوس فسیوم سویه IR5 (با لوگ 8.4 CFU g-1) به شکل میکروانکپسوله با آلژینات سدیم و گروه 2 شامل جیره حاوی انتروکوکوس فسیوم سویه IR5 (با لوگ 9 CFU g-1) به شکل میکروانکپسوله با آلژینات سدیم و گروه شاهد حاوی جیره پایه بودند. در پایان 4 و 8 هفته تغذیه, میزان وزن نهایی, طول کل, درصد افزایش وزن, نرخ رشد روزانه, نرخ بازده پروتئینی و درصد بازماندگی در گروه های حاوی پروبیوتیک افزایش و ضریب تبدیل غذایی (%) نسبت به گروه کنترل کاهش یافت. بعد از 4 هفته تیمار 2 بالاترین میزان در شاخص های رشد, کارایی غذایی و سلامت و افزایش درصد باکتری های اسید لاکتیک در روده در بین تیمارهای پروبیوتیک و گروه کنترل را نشان داد. در 8 هفتگی در تیمارهای 1 و 2 میزان بهبود وزن نهایی, درصد افزایش وزن, نرخ رشد روزانه, طول کل, نرخ بازده پروتئینی (%), درصد باکتری های اسید لاکتیک در روده و زنده مانی (%) افزایش معنی داری نسبت به گروه کنترل افزایش نشان دادند (P <0.05). در 8 هفتگی, میزان وزن نهایی, درصد افزایش وزن و نرخ بازده پروتئینی (%) در تیمار 1 افزایش معنی دار و ضریب تبدیل غذایی کاهش معنی داری نسبت به تیمار 2 و گروه کنترل نشان داد (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عابدیان امیری، آرمین، آذری تاکامی، قباد، افشارنسب، محمد، و رضویلر، ودود. (1395). تاثیر مصرف خوراکی شکل میکروانکپسوله Enterococcus faecium بر روی فاکتورهای سلامت, رشد, تغذیه و فلور باکتریایی روده در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792). علوم آبزی پروری، 4(5 )، 62-79. SID. https://sid.ir/paper/265622/fa

    Vancouver: کپی

    عابدیان امیری آرمین، آذری تاکامی قباد، افشارنسب محمد، رضویلر ودود. تاثیر مصرف خوراکی شکل میکروانکپسوله Enterococcus faecium بر روی فاکتورهای سلامت, رشد, تغذیه و فلور باکتریایی روده در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792). علوم آبزی پروری[Internet]. 1395؛4(5 ):62-79. Available from: https://sid.ir/paper/265622/fa

    IEEE: کپی

    آرمین عابدیان امیری، قباد آذری تاکامی، محمد افشارنسب، و ودود رضویلر، “تاثیر مصرف خوراکی شکل میکروانکپسوله Enterococcus faecium بر روی فاکتورهای سلامت, رشد, تغذیه و فلور باکتریایی روده در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)،” علوم آبزی پروری، vol. 4، no. 5 ، pp. 62–79، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/265622/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button