Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

681
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

435
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss, Walbaum)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 11

چکیده

 امکان کاهش میزان پروتئین جیره در یک وعده غذایی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن 48.85g بررسی شد. دو جیره با سطوح پروتئینی 41.5% و 36.5% با سطح انرژی برابر فرمولبندی و ساخته شدند. با توجه به دو زمان غذادهی و دو سطح پروتئین, چهار رژیم غذایی )تیمار( ایجاد شدند. تیمار 1 در هر دو وعده, غذای 41.5%, تیمار 2 صبح 41.5% و عصر 36.5%, تیمار (3) و صبح 36.5% و عصر 41.5% و تیمار (4) در هر دو وعده, غذای دارای 36.5% پروتئین را دریافت کردند. غذادهی در حد اشباع یک ساعت بعد از شروع روشنایی )مصنوعی( و یک ساعت قبل از شروع تاریکی انجام شد. طول مدت روز و شب 12:12 تعیین شد. با کاهش میزان پروتئین جیره از تیمار اول به تیمار چهارم شاخصهای مربوط به رشد, بقا کارایی تغذیه و FCR, کاهش نشان دادند. از این نظر تیمارهای دوم و سوم حد واسط بودند. میزان کارایی و ارزش تولیدی پروتئین نیز در بین تیمارها اختلاف معناداری نشان نداد (p>0.05). به لحاظ مصرف غذا, به طور معناداری تمام تیمارها در وعده صبح تمایل بیشتری به مصرف غذا و به تبع آن مصرف پروتئین و انرژی دریافتی نشان دادند (p<0.05). نتایج این آزمایش امکان کاهش پروتئین جیره در یک وعده غذایی را تایید می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بختیاری، مجید، فرهنگی، مهرداد، ایمانی، احمد، کمال، شفق، و میرهادی، سیداحمد. (1385). تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss, Walbaum). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 5(3-4)، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/74687/fa

    Vancouver: کپی

    بختیاری مجید، فرهنگی مهرداد، ایمانی احمد، کمال شفق، میرهادی سیداحمد. تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss, Walbaum). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1385؛5(3-4):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/74687/fa

    IEEE: کپی

    مجید بختیاری، مهرداد فرهنگی، احمد ایمانی، شفق کمال، و سیداحمد میرهادی، “تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss, Walbaum)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 5، no. 3-4، pp. 1–11، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74687/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا