APA:
کپیبختیاری، مجید، فرهنگی، مهرداد، ایمانی، احمد، کمال، شفق، و میرهادی، سیداحمد. (1385). تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss, Walbaum). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 5(3-4)، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/74687/fa
Vancouver:
کپیبختیاری مجید، فرهنگی مهرداد، ایمانی احمد، کمال شفق، میرهادی سیداحمد. تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss, Walbaum). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1385؛5(3-4):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/74687/fa
IEEE:
کپیمجید بختیاری، مهرداد فرهنگی، احمد ایمانی، شفق کمال، و سیداحمد میرهادی، “تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss, Walbaum)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 5، no. 3-4، pp. 1–11، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74687/fa