مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

677
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

614
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

افزایش هدایت گرمایی بلادر و محاسبه تاثیر آن بر تغییرات دمایی تایر در فرایند پخت

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 105

چکیده

 در این پژوهش استفاده از پودر حاوی زمان|آلومینا|رویه تایر و سولفات آلومنیوم تولید شده بر هدایت گرمایی فرمول لاستیک بیوتیل پرشده با دوده مورد استفاده در آمیزه بلادر|پخت ناهمدما|ضریب نفوذ حرارتی|تاریخچه دما پخت تایر مورد مطالعه قرار گرفته است. پرکننده فوق به مقدار 1. 5 قسمت وزنی به آمیزه بلادر|پخت ناهمدما|ضریب نفوذ حرارتی|تاریخچه دما افزوده شد. آمیزه ها در مخلوط کن داخلی تهیه و رفتار پخت, خواص مکانیکی, زمان|آلومینا|رویه تایرمندی و خواص هدایت حرارتی آنها اندازه گیری گردید. برای تعیین لادر|پخت ناهمدما|ضریب نفوذ حرارتی|تاریخچه دما لاستیک از روش غوطه ور سازی نمونه با ابعاد مشخص در حمام روغن و شبیه سازی کامپیوتری انتقال حرارت با استفاده از یک رویکرد حدس و خطا استفاده شد. مشاهده شد لادر|پخت ناهمدما|ضریب نفوذ حرارتی|تاریخچه دما آمیزه فوق از متوسط 10-7 m2/s 1× به متوسط 10-7 m2/s 1. 3× افزایش می یابد, بدون آنکه خواص مکانیکی و زمان|آلومینا|رویه تایرمندی این آمیزه تغییر چندانی کند. در ادامه با انتخاب یک هندسه ساده شده از نیمرخ تایر در شرایط نزدیک به شرایط پخت تایر و با شبیه-سازی رفتار انتقال حرارت دو بعدی در نرم افزار ABAQUS تاثیر این افزایش در لادر|پخت ناهمدما|ضریب نفوذ حرارتی|تاریخچه دما بلادر|پخت ناهمدما|ضریب نفوذ حرارتی|تاریخچه دما بر تغییرات دمایی قسمتهای داخلی تایر مورد مطالعه قرار گرفت. مشاهده شد دمای نقاط مختلف تایر با افزایش در هدایت گرمایی لاستیک بلادر|پخت ناهمدما|ضریب نفوذ حرارتی|تاریخچه دما تحت تاثیر قرار گرفته و افزایش می یابد, لذا پتانسیل مناسبی برای کاهش زمان|آلومینا|رویه تایر پخت تایر فراهم آورده می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیوا، مهدی، لاخی، محمد، و سلیمانی رباط، احمد. (1398). افزایش هدایت گرمایی بلادر و محاسبه تاثیر آن بر تغییرات دمایی تایر در فرایند پخت. پژوهش های کاربردی مهندسی شیمی - پلیمر، 3(3)، 93-105. SID. https://sid.ir/paper/267815/fa

    Vancouver: کپی

    شیوا مهدی، لاخی محمد، سلیمانی رباط احمد. افزایش هدایت گرمایی بلادر و محاسبه تاثیر آن بر تغییرات دمایی تایر در فرایند پخت. پژوهش های کاربردی مهندسی شیمی - پلیمر[Internet]. 1398؛3(3):93-105. Available from: https://sid.ir/paper/267815/fa

    IEEE: کپی

    مهدی شیوا، محمد لاخی، و احمد سلیمانی رباط، “افزایش هدایت گرمایی بلادر و محاسبه تاثیر آن بر تغییرات دمایی تایر در فرایند پخت،” پژوهش های کاربردی مهندسی شیمی - پلیمر، vol. 3، no. 3، pp. 93–105، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267815/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button