APA:
کپیمحمودی، هادی، شکوهیان، علی اکبر، اصغری، علی، و قنبری، علیرضا. (1396). بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد. پژوهش های میوه کاری، 2(2 )، 96-108. SID. https://sid.ir/paper/267879/fa
Vancouver:
کپیمحمودی هادی، شکوهیان علی اکبر، اصغری علی، قنبری علیرضا. بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1396؛2(2 ):96-108. Available from: https://sid.ir/paper/267879/fa
IEEE:
کپیهادی محمودی، علی اکبر شکوهیان، علی اصغری، و علیرضا قنبری، “بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد،” پژوهش های میوه کاری، vol. 2، no. 2 ، pp. 96–108، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267879/fa