Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

920
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

622
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

صفحات

 صفحه شروع 96 | صفحه پایان 108

چکیده

 مواد هیومکی شامل موادی هستند که محتوای مواد مغذی خاک را بهبود می بخشند و دسترسی به مواد غذایی را افزایش می دهند. به منظور بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک روی خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد, آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با هفت سطح کاربرد برگی و خاکی اسید هیومیک در غلظت های شاهد, دو, چهار و شش کیلوگرم در هکتار در چهار تکرار در طی سال های 94-95 در یکی از باغات کیوی شهرستان تالش در استان گیلان انجام شد. در این پژوهش صفات مورد اندازه گیری شامل وزن میوه, سفتی میوه, مواد جامد محلول, اسیدیته قابل تیتراسیون, ویتامین ث, pH آب میوه, فنل کل و عملکرد میوه می باشد. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که تیمار اسید هیومیک روی وزن و عملکرد میوه, ویتامین ث و مواد جامد محلول در سطح p.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمودی، هادی، شکوهیان، علی اکبر، اصغری، علی، و قنبری، علیرضا. (1396). بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد. پژوهش های میوه کاری، 2(2 )، 96-108. SID. https://sid.ir/paper/267879/fa

    Vancouver: کپی

    محمودی هادی، شکوهیان علی اکبر، اصغری علی، قنبری علیرضا. بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1396؛2(2 ):96-108. Available from: https://sid.ir/paper/267879/fa

    IEEE: کپی

    هادی محمودی، علی اکبر شکوهیان، علی اصغری، و علیرضا قنبری، “بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد،” پژوهش های میوه کاری، vol. 2، no. 2 ، pp. 96–108، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267879/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا