APA:
کپیزمردی، شهین، کریمپورسهرقه، مهسا، و بهمدی، هما. (1397). تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 17(1 (پیاپی 64) )، 29-40. SID. https://sid.ir/paper/267962/fa
Vancouver:
کپیزمردی شهین، کریمپورسهرقه مهسا، بهمدی هما. تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1397؛17(1 (پیاپی 64) ):29-40. Available from: https://sid.ir/paper/267962/fa
IEEE:
کپیشهین زمردی، مهسا کریمپورسهرقه، و هما بهمدی، “تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 17، no. 1 (پیاپی 64) ، pp. 29–40، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267962/fa