APA:
کپیایوانی، فاطمه، ناصحی، بهزاد، نوشاد، محمد، و برزگر، حسن. (1399). بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(4 (پیاپی 64) )، 437-452. SID. https://sid.ir/paper/366091/fa
Vancouver:
کپیایوانی فاطمه، ناصحی بهزاد، نوشاد محمد، برزگر حسن. بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(4 (پیاپی 64) ):437-452. Available from: https://sid.ir/paper/366091/fa
IEEE:
کپیفاطمه ایوانی، بهزاد ناصحی، محمد نوشاد، و حسن برزگر، “بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 4 (پیاپی 64) ، pp. 437–452، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366091/fa