APA:
کپیشواخی، فروغ، مرادی، پرویز، و عظیمی، محمود. (1398). ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید شده در استان های مختلف ایران. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 18(67 )، 141-158. SID. https://sid.ir/paper/267992/fa
Vancouver:
کپیشواخی فروغ، مرادی پرویز، عظیمی محمود. ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید شده در استان های مختلف ایران. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1398؛18(67 ):141-158. Available from: https://sid.ir/paper/267992/fa
IEEE:
کپیفروغ شواخی، پرویز مرادی، و محمود عظیمی، “ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید شده در استان های مختلف ایران،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 18، no. 67 ، pp. 141–158، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267992/fa