مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

636
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

585
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تهیه و بررسی خواص مکانیکی ترموپلاستیک پخت شده بر پایه آمیزه پلی پروپیلن/لاستیک پلی بوتادی در حضور عامل سازگار کننده پلی بوتادین اصلاح شده با آکریلیک اسید

صفحات

 صفحه شروع 2180 | صفحه پایان 2187

چکیده

 آمیزه های ترموپلاستیک پخت شده (TPVs) با مقاومت سایشی بالا بر پایه آمیزه پلی پروپیلن/ لاستیک پلی بوتادین پلی بوتادی ان (PP/BR) و پلی پروپیلن/ لاستیک پلی بوتادی ان اصلاح شده با اکریلیک اسید/ لاستیک پلی بوتادی ان) BR/Ac-(BR/PP با استفاده از روش اختلاط مذاب و تحت شرایط پخت دینامیکی تهیه گردید. ابتدا خواص مکانیکی (استحکام کششی, ازدیاد طول در نقطه شکست و مقاومت سایشی) آمیزه های BR و BR/Ac-BR بررسی شد. نتایج نشان می دهد که علیرغم این که مقاومت سایشی آمیزه لاستیکی BR/Ac-BR از BR خالص بسیار کمتری است ولی دارای مدول بیشتری می باشد. سپس نمونه های TPV حاصل از BR/PP و BR/Ac-BR/PP با نسبت فاز لاستیک به پلاستیک 70 به 30 تهیه گردید. نتایج نشان داد کهTPV بر پایه BR/Ac-BR/PP به دلیل داشتن ذرات ریزتر لاستیک پخت شده در ماتریس پلاستیک, دارای خواص سایشی و استحکام کششی بالاتری در مقایسه با TPV های بر پایه BR/PP است. همچنین آزمون گرماسنجی روبشی تفاضلی (DSC) نشان از درصد بلورینگی کم تر TPV بر پایه BR/Ac-BR/PP دارد که این امر به دلیل پراکنش بهتر ذرات لاستیک پخت شده در ماتریس PP می باشد که منجر به برهم کنش بهتر لاستیک – پلاستیک در TPV تولید شده, می شود. و این مورد با استفاده از تصاویر میکروسکوپ روبشی الکترونی ( SEM ) نمونه ها نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مشک ریز، علی، درویشی، رضا، و براتی، ابوالفضل. (1398). تهیه و بررسی خواص مکانیکی ترموپلاستیک پخت شده بر پایه آمیزه پلی پروپیلن/لاستیک پلی بوتادی در حضور عامل سازگار کننده پلی بوتادین اصلاح شده با آکریلیک اسید. مواد پیشرفته و پوشش های نوین، 8(30 )، 2180-2187. SID. https://sid.ir/paper/270253/fa

    Vancouver: کپی

    مشک ریز علی، درویشی رضا، براتی ابوالفضل. تهیه و بررسی خواص مکانیکی ترموپلاستیک پخت شده بر پایه آمیزه پلی پروپیلن/لاستیک پلی بوتادی در حضور عامل سازگار کننده پلی بوتادین اصلاح شده با آکریلیک اسید. مواد پیشرفته و پوشش های نوین[Internet]. 1398؛8(30 ):2180-2187. Available from: https://sid.ir/paper/270253/fa

    IEEE: کپی

    علی مشک ریز، رضا درویشی، و ابوالفضل براتی، “تهیه و بررسی خواص مکانیکی ترموپلاستیک پخت شده بر پایه آمیزه پلی پروپیلن/لاستیک پلی بوتادی در حضور عامل سازگار کننده پلی بوتادین اصلاح شده با آکریلیک اسید،” مواد پیشرفته و پوشش های نوین، vol. 8، no. 30 ، pp. 2180–2187، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/270253/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button