مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

432
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

524
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پیش تیمار فراصوت بر ویژگی های کیفی ورقه های نازک هلو (رقم آلبرتا)

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 47

چکیده

هلو یکی از مهم ترین محصولات باغی ایران است که دارای ضایعات پس از برداشت زیادی می باشد. یکی از راه های کاهش ضایعات پس از برداشت فرآوری محصول است. استفاده از امواج فراصوت به عنوان پیش تیمار نوین در خشک کردن مواد غذایی چندین سال است که مورد توجه قرارگرفته است. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر پیش تیمار فراصوت با توان بالا بر روند خشک شدن برگه های هلو و کیفیت آن می باشد. به این منظور تاثیر امواج فراصوت با توان 70 وات و بسامد 28 کیلوهرتز و خیساندن در آب مقطر در سه سطح 20, 10 و 60 دقیقه با دو دمای 65 و 105 درجه سلسیوس انجام شد. نتایج نشان داد, استفاده از امواج فراصوت به عنوان یک پیش تیمار قبل از خشک کردن, زمان خشک شدن را کاهش می دهد. علاوه بر این باعث کاهش نیروی لازم برای برش و لهیدگی نمونه ها گشته و اثر منفی بر رنگ نمونه ها نداشته است. بنابراین با نتایج به دست آمده می توان استنباط کرد که استفاده از امواج فراصوت در خشک کردن برگه های هلو, کاهش هزینه, کاهش مصرف انرژی و افزایش کیفیت را به دنبال خواهد داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آخوندزاده یامچی، ابوالفضل، یگانه، رضا، و کوچک زاده، احمد. (1398). تاثیر پیش تیمار فراصوت بر ویژگی های کیفی ورقه های نازک هلو (رقم آلبرتا). پژوهش های مکانیک ماشین های کشاورزی، 8(1 (پیاپی 14) )، 37-47. SID. https://sid.ir/paper/270423/fa

    Vancouver: کپی

    آخوندزاده یامچی ابوالفضل، یگانه رضا، کوچک زاده احمد. تاثیر پیش تیمار فراصوت بر ویژگی های کیفی ورقه های نازک هلو (رقم آلبرتا). پژوهش های مکانیک ماشین های کشاورزی[Internet]. 1398؛8(1 (پیاپی 14) ):37-47. Available from: https://sid.ir/paper/270423/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل آخوندزاده یامچی، رضا یگانه، و احمد کوچک زاده، “تاثیر پیش تیمار فراصوت بر ویژگی های کیفی ورقه های نازک هلو (رقم آلبرتا)،” پژوهش های مکانیک ماشین های کشاورزی، vol. 8، no. 1 (پیاپی 14) ، pp. 37–47، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/270423/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button