مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

420
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

592
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کم کالری بر کیفیت ورقه های موز خشک شده

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 100

چکیده

 هدف از این تحقیق بررسی تأثیر محلول های اسمزی شربت ذرت با فروکتوز بالا و شکر در غلظت های 40 و 60 درصد در مقایسه با آب مقطر در مدت زمان 20 و 30 دقیقه فراصوت بر میزان از دست دادن آب, جذب مواد جامد محلول, افت وزن, چروکیدگی, سفتی بافت, رطوبت, شاخص های رنگی و ویژگی های حسی برش های موز خشک شده بود. نتایج نشان دادکه با افزایش زمان فراصوت و غلظت محلول اسمزی به ویژه شربت ذرت با فروکتوز بالا با غلظت 60 درصد, میزان از دست دادن آب, جذب مواد جامد محلول, وزن, سفتی و روشنایی افزایش یافت در حالیکه میزان چروکیدگی و رطوبت نمونه ها کاهش یافت. همچنین ویژگی های حسی موز های خشک شده با محلول های اسمزی دارای ظاهر, رنگ, سفتی و پذیرش کلی بهتری بودند. استفاده از پیش تیمار فراصوت به همراه شربت ذرت با فروکتوز بالا به عنوان یک محلول رژیمی و کم کالری جهت خشک کردن موز پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رویتع، غنیه، حجتی، محمد، و نوشاد، محمد. (1398). تأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کم کالری بر کیفیت ورقه های موز خشک شده. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(1 )، 91-100. SID. https://sid.ir/paper/144529/fa

    Vancouver: کپی

    رویتع غنیه، حجتی محمد، نوشاد محمد. تأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کم کالری بر کیفیت ورقه های موز خشک شده. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(1 ):91-100. Available from: https://sid.ir/paper/144529/fa

    IEEE: کپی

    غنیه رویتع، محمد حجتی، و محمد نوشاد، “تأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کم کالری بر کیفیت ورقه های موز خشک شده،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 1 ، pp. 91–100، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144529/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button