APA:
کپیدهجی پورحیدرآبادی، مریم. (1397). مقایسه ویژگی های آنزیمی و بیوشیمیایی پوست نرم پسته در میوه های زودخندان و سالم. علوم و فناوری پسته، 3(6 )، 27-40. SID. https://sid.ir/paper/270481/fa
Vancouver:
کپیدهجی پورحیدرآبادی مریم. مقایسه ویژگی های آنزیمی و بیوشیمیایی پوست نرم پسته در میوه های زودخندان و سالم. علوم و فناوری پسته[Internet]. 1397؛3(6 ):27-40. Available from: https://sid.ir/paper/270481/fa
IEEE:
کپیمریم دهجی پورحیدرآبادی، “مقایسه ویژگی های آنزیمی و بیوشیمیایی پوست نرم پسته در میوه های زودخندان و سالم،” علوم و فناوری پسته، vol. 3، no. 6 ، pp. 27–40، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/270481/fa