مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

383
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

591
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ویژگی های آنزیمی و بیوشیمیایی پوست نرم پسته در میوه های زودخندان و سالم

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 40

چکیده

 در اثر بروز عارضه زودخندانی در پسته نفوذ اسپور قارچ آسپرژیلوس به مغز تسهیل و با فراهم شدن شرایط مناسب رشد و تکثیر قارچ مقادیر قابل ملاحظه ای آفلاتوکسین در توده پسته تولید خواهد شد. از آنجایی که هر نوع تنش زیستی یا غیرزیستی متوجه پوست میوه است, بنابراین رشد سلول های پوست و انعطاف پذیری آن, در مقاومت پوست در برابر این تنش ها نقش مهمی به عهده دارد. به منظور بررسی ویژگی های آنزیمی و بیوشیمیایی مرتبط با انعطاف پذیری پوست نرم, نمونه های سالم و زودخندان رقم کله قوچی در زمان برداشت به آزمایشگاه منتقل گردید. فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز و پراکسیداز و میزان لیگنین, ترکیبات فنلی, پروتئین تام و کلسیم و منیزیم محلول و باند شده در نمونه ها اندازه گیری شد. بر اساس نتایج, افزایش فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز, پراکسیداز و میزان فنل های متصل به دیواره در نمونه های زودخندان نسبت به نمونه های سالم افزایش نشان داد. همچنین میزان کلسیم و منیزیم محلول در نمونه های زودخندان نسبت به نمونه های سالم کاهش یافت. در نتیجه پوست نرم نمونه های سالم به دلیل کاهش فعالیت پراکسیداز و میزان ترکیبات فنلی متصل به دیواره و کاهش کلسیم و منیزیم باند شده به دیواره ی سلولی, در مقابل فشار وارد شده از سوی پوست استخوانی انعطاف پذیری بیشتری نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دهجی پورحیدرآبادی، مریم. (1397). مقایسه ویژگی های آنزیمی و بیوشیمیایی پوست نرم پسته در میوه های زودخندان و سالم. علوم و فناوری پسته، 3(6 )، 27-40. SID. https://sid.ir/paper/270481/fa

    Vancouver: کپی

    دهجی پورحیدرآبادی مریم. مقایسه ویژگی های آنزیمی و بیوشیمیایی پوست نرم پسته در میوه های زودخندان و سالم. علوم و فناوری پسته[Internet]. 1397؛3(6 ):27-40. Available from: https://sid.ir/paper/270481/fa

    IEEE: کپی

    مریم دهجی پورحیدرآبادی، “مقایسه ویژگی های آنزیمی و بیوشیمیایی پوست نرم پسته در میوه های زودخندان و سالم،” علوم و فناوری پسته، vol. 3، no. 6 ، pp. 27–40، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/270481/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button