مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

968
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اختلاط مالت منابع غلاتی جهت استفاده در صنایع پخت و تولید نوشابه های مالتی غیر الکلی

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 70

چکیده

 ویژگی های کمی و کیفی (راندمان استخراج عصاره گرم, راندمان استخراج عصاره سرد, قدرت دیاستاتیک, پروتئین کل و پروتئین انحلال پذیر, شاخص تغییرات اصلاحی نیتروژن یا شاخص کلباچ, میزان رنگ و فعالیت بتاگلوکاناز) مالت های تهیه شده از دانه های غلاتی جو رقم صحرا, گندم رقم تجن, و تریتیکاله و نیز مخلوط های مالتی تهیه شده از آنها در قالب طرح کاملا تصادفی با هشت تیمار به منظور تعیین تیمارهای بهینه از نظر قدرت دیاستاتیک و راندمان تولید عصاره و تولید ماده اولیه مناسب صنایع نوشابه های مالتی و صنایع پخت بررسی و مشخص شد که مالت تریتیکاله و مالت جو صحرا به ترتیب حاوی بیشینه و کمینه شاخص کلباچ هستند (0.05>P). مالت تریتیکاله و مالت حاصل از مخلوط مالت جو - مالت تریتیکاله (90 به 10 درصد) حاوی بیشینه و مالت حاصل از مخلوط مالت جو - مالت گندم (90 به 10 درصد) حاوی کمینه (0.05>P) راندمان استخراج عصاره گرم هستند. مالت حاصل از مخلوط مالت جو - مالت گندم - مالت تریتیکاله (80:10:10) و مالت حاصل از مخلوط مالت جو - مالت گندم (80 به 20 درصد) به ترتیب بیشینه و کمینه (0.05>P) قدرت دیاستاتیک را دارند. نتایج همچنین نشان داد که افزودن مالت تریتیکاله (10درصد), و افزودن مالت گندم و مالت تریتیکاله (هر یک 10 درصد) به ترتیب منجر به تولید ماده اولیه مناسب صنایع نوشابه های مالتی و صنایع پخت می شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قدس ولی، علیرضا. (1389). بررسی اختلاط مالت منابع غلاتی جهت استفاده در صنایع پخت و تولید نوشابه های مالتی غیر الکلی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 11(3)، 55-70. SID. https://sid.ir/paper/27953/fa

    Vancouver: کپی

    قدس ولی علیرضا. بررسی اختلاط مالت منابع غلاتی جهت استفاده در صنایع پخت و تولید نوشابه های مالتی غیر الکلی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1389؛11(3):55-70. Available from: https://sid.ir/paper/27953/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا قدس ولی، “بررسی اختلاط مالت منابع غلاتی جهت استفاده در صنایع پخت و تولید نوشابه های مالتی غیر الکلی،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 11، no. 3، pp. 55–70، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/27953/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button