مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

695
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر دمای نگهداری روی برخی از خصوصیات مکانیکی مغز پسته

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 76

چکیده

 دانه پسته پس از انبارداری در حین حمل و نقل تحت تاثیر نیروهای مختلفی قرار می گیرد و صدمات مکانیکی مختلفی از جمله شکستگی, ترک خوردگی, و خراشیدگی در مغز آنها به وجود می آید. خصوصیات مکانیکی مغز پسته در شدت صدمات وارده به آن موثرند و این خصوصیات خود تابع شرایط نگهداری پسته در انبار خواهد بود. در این پژوهش, اثر چهار دمای 25, 5, 5- و 15- درجه سانتی گراد بر خصوصیات مکانیکی مغز پسته بررسی شد. در آزمایش های انجام شده برای هر دما, دانه های پسته در کیسه های پلاستیکی به مدت سه ماه در انبار نگهداری شد و سپس تحت آزمون های ماندگاری, ضربه, فشار, و خردشدگی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل نتایج نشان دادند که دماهای زیر صفر درجه سانتی گراد باعث حفظ پوسته سطحی مغز پسته می شوند و از صدمات ماندگاری آن می کاهند, ولی این دماها باعث ترد شدن مغز گشته و شکنندگی آن را افزایش می دهند. در آزمایش های فشار, مدول الاستیسیته برای تیمارهای ذکر شده به ترتیب 64.17, 63.11, 37.70 و 26.56 مگا پاسکال به دست آمد و توان لازم برای ایجاد تسلیم بیولوژیکی با افزایش دمای نگهداری افزایش یافت. آزمون خردشدگی تفاوت چندانی بین توزیع پراکندگی ذرات خرد شده روی الک های مختلف نشان نداد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی بابا، معصومه، غضنفری مقدم، احمد، و رجبی پور، علی. (1389). بررسی اثر دمای نگهداری روی برخی از خصوصیات مکانیکی مغز پسته. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 11(4)، 67-76. SID. https://sid.ir/paper/28013/fa

    Vancouver: کپی

    علی بابا معصومه، غضنفری مقدم احمد، رجبی پور علی. بررسی اثر دمای نگهداری روی برخی از خصوصیات مکانیکی مغز پسته. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1389؛11(4):67-76. Available from: https://sid.ir/paper/28013/fa

    IEEE: کپی

    معصومه علی بابا، احمد غضنفری مقدم، و علی رجبی پور، “بررسی اثر دمای نگهداری روی برخی از خصوصیات مکانیکی مغز پسته،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 11، no. 4، pp. 67–76، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28013/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button