APA:
کپینیکوسیر، مریم، خزایی، جواد، و اسحاقی، محمدرضا. (1396). تاثیر فرآوری, دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 323-332. SID. https://sid.ir/paper/72089/fa
Vancouver:
کپینیکوسیر مریم، خزایی جواد، اسحاقی محمدرضا. تاثیر فرآوری, دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):323-332. Available from: https://sid.ir/paper/72089/fa
IEEE:
کپیمریم نیکوسیر، جواد خزایی، و محمدرضا اسحاقی، “تاثیر فرآوری, دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 323–332، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72089/fa