مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

817
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,144
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر فرآوری، دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه

صفحات

 صفحه شروع 323 | صفحه پایان 332

چکیده

مغز گردوی تازه محصولی است که تحت شرایط نگهداری طبیعی بسیار فسادپذیر می باشد. لذا, هدف از انجام این تحقیق بررسی تاثیر دمای نگهداری (در سه سطح 7+, 5-, 17- درجه سلسیوس), مدت زمان نگهداری (در چهار سطح 10, 20, 30, 40 روز) و نوع فرآوری (در دو سطح بدون پیش فرآوری و پیش فرآوری با اسید آسکوربیک+ کلرید سدیم) بر تغییر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوهای تازه شامل سفتی بافت, درصد رطوبت و عدد پراکسید بود. نتایج نشان داد که هر سه متغیر مورد مطالعه تاثیر معنی داری (P<0.01) بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوهای تازه داشتند. برای تیمارهای مختلف, عدد پراکسید در محدوده 110 تا 298 میلی اکی والان بر گرم روغن گردو متغیر بود. سفتی بافت مغز گردوی تازه از 100 تا 1300 گرم نیرو متغیر بود. همچنین, درصد رطوبت برای نمونه های تیمار شده, نسبت به شاهد روند کاهشی معنی داری داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیکوسیر، مریم، خزایی، جواد، و اسحاقی، محمدرضا. (1396). تاثیر فرآوری, دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 323-332. SID. https://sid.ir/paper/72089/fa

    Vancouver: کپی

    نیکوسیر مریم، خزایی جواد، اسحاقی محمدرضا. تاثیر فرآوری, دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):323-332. Available from: https://sid.ir/paper/72089/fa

    IEEE: کپی

    مریم نیکوسیر، جواد خزایی، و محمدرضا اسحاقی، “تاثیر فرآوری, دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 323–332، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72089/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button