APA:
کپیبوستانی، محسن، سحری، محمدعلی، و حمیدی اصفهانی، زهره. (1381). بررسی اثرات درجه برودت پایین بر میزان ویتامین C و ویژگیهای کیفی توت فرنگی منجمد (رقم کردستان ایران). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 3(12)، 17-30. SID. https://sid.ir/paper/28037/fa
Vancouver:
کپیبوستانی محسن، سحری محمدعلی، حمیدی اصفهانی زهره. بررسی اثرات درجه برودت پایین بر میزان ویتامین C و ویژگیهای کیفی توت فرنگی منجمد (رقم کردستان ایران). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1381؛3(12):17-30. Available from: https://sid.ir/paper/28037/fa
IEEE:
کپیمحسن بوستانی، محمدعلی سحری، و زهره حمیدی اصفهانی، “بررسی اثرات درجه برودت پایین بر میزان ویتامین C و ویژگیهای کیفی توت فرنگی منجمد (رقم کردستان ایران)،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 3، no. 12، pp. 17–30، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28037/fa