Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,179
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات درجه برودت پایین بر میزان ویتامین C و ویژگی های کیفی توت فرنگی منجمد (رقم کردستان ایران)

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 30

کلیدواژه

اسید آسکوربیک (ویتامین C)Q4

چکیده

 در این تحقیق تاثیر درجه برودت در نگهداری و روش انجماد بر مقدار ویتامین C, آنتوسیانین, اسیدیته, واکنش (pH) و همچنین ارزیابی حسی در توت فرنگی رقم کردستان (ایران), با استفاده از دو روش انجماد کند در 20- درجه سانتیگراد در منجمد کننده خانگی (فریزر) و انجماد سریع با ازت مایع در 50ـ تا 100ـ درجه سانتیگراد در سه درجه حرارت نگهداری 12ـ, 18- و 24- درجه سانتیگراد, به مدت سه ماه مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت.نتایج حاصل نشان داد که بیشترین مقدار کاهش ویتامین C در 15 روز اول نگهداری است. این کاهش به میزان 64.5 , 10.7 و 8.9 درصد به ترتیب در سه درجه حرارت 12-, 18- و 24- درجه سانتیگراد بوده و اختلاف معنی داری بین آن در 18 -و 24- درجه سانتی گراد و همچنین روش انجماد وجود نداشت. درصد کاهش آنتوسیانین در این سه درجه حرارت به ترتیب 40.2, 34.3 و 17.6 درصد بوده است. شاخص های اسیدیته و واکنش (pH) و در درجه حرارت 18- و 24- درجه سانتی گراد اختلاف معنی داری نشان نداد. همچنین شاخص واکنش (pH) در روش انجماد کند, اختلاف معنی داری داشته که احتمالا مربوط به تغییر ترکیبات "مواد بافری" در روش انجماد کند می باشد.بنابراین از نتایج حاصله چنین بر می اید که نگهداری توت فرنگی منجمد (رقم کردستان ایران) در 12- درجه سانتیگراد باعث کاهش شدید شاخص های کیفی آن شده لیکن در درجات 18- و 24- درجه سانتیگراد کیفیت توت فرنگی منجمد در سطح بالایی حفظ می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بوستانی، محسن، سحری، محمدعلی، و حمیدی اصفهانی، زهره. (1381). بررسی اثرات درجه برودت پایین بر میزان ویتامین C و ویژگی‌های کیفی توت فرنگی منجمد (رقم کردستان ایران). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 3(12)، 17-30. SID. https://sid.ir/paper/28037/fa

    Vancouver: کپی

    بوستانی محسن، سحری محمدعلی، حمیدی اصفهانی زهره. بررسی اثرات درجه برودت پایین بر میزان ویتامین C و ویژگی‌های کیفی توت فرنگی منجمد (رقم کردستان ایران). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1381؛3(12):17-30. Available from: https://sid.ir/paper/28037/fa

    IEEE: کپی

    محسن بوستانی، محمدعلی سحری، و زهره حمیدی اصفهانی، “بررسی اثرات درجه برودت پایین بر میزان ویتامین C و ویژگی‌های کیفی توت فرنگی منجمد (رقم کردستان ایران)،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 3، no. 12، pp. 17–30، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28037/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا