مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,249
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی شرایط و ماده اولیه مناسب برای تولید ماکارونی مرغوب

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 90

چکیده

 در این تحقیق, خواص کیفی ماکارونی 6 رقم گندم دوروم اصلاح شده و بومی (Triticum turgidum var. durum) با دو رقم گندم مناسب نان (Triticum aestivum) مقایسه و ضرائب همبستگی (r) بین صفات مختلف محاسبه شد. برای این کار از روشهای استاندارد بین المللی (I.C.C) مربوط به تعیین خواص کیفی ماکارونی گندمهای دوروم استفاده شد که این موارد را شامل می شود: وزن, هزار دانه, وزن هکتولیتر, اندازه دانه, درصد لکه های آردی و قهوه ای, درصد پروتئین, عدد زلنی, درصد گلوتن مرطوب, اندیس و الاستیسیته گلوتن, درصد گلوتن خشک, درصد سمولینا, عدد فالینگ و با روشهای دیگر تحت نام  Disc-Method  با تهیه پولکهایی به ضخامت 0.7 میلی متر و به قطر 7 میلی متر ضمن تعیین زمان پخت, مقاومت و تحمل وزنه دو کیلو گرمی در برابر له شدن و با تهیه اسپاگتی, رنگ, قابلیت جویدن (خمیری نبودن و نچسبیدن ماکارونی به دندان), پخش نشدن در بشقاب. وجود همبستگی بین درصد پروتئین و عدد زلنی, درصد پروتئین و گلوتن, درصد پروتئین و گلوتن خشک در سطح 1 درصد به طور معنی داری به اثبات رسید.هدف از این بررسی تعیین رقم مناسب دوروم برای تولید ماکارونی, مقایسه گندمهای دوروم با گندمهای مناسب نان از نظر اختلاف در سختی دانه, میزان رنگ, میزان درصد سمولینا با ذرات درشت تر (140-400 میکرون), تحمل وزنه دو کیلوگرمی پولکها در برابر له شدن, رنگ ماکارونی پخته شده و با تعیین زمان پخت که برابر آزمونهای انجام شده گندمهای دوروم یا واریس, آلتار و زردک بهتر از دیگر گندمهای دوروم و از نظر اکثر صفات کیفی نسبت به دو گندم مناسب نان, یعنی روشن و امید برای تولید ماکارونی ارجحیت نشان دادند .

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایرانی، پرویز. (1383). بررسی شرایط و ماده اولیه مناسب برای تولید ماکارونی مرغوب. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 5(18)، 79-90. SID. https://sid.ir/paper/28214/fa

    Vancouver: کپی

    ایرانی پرویز. بررسی شرایط و ماده اولیه مناسب برای تولید ماکارونی مرغوب. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1383؛5(18):79-90. Available from: https://sid.ir/paper/28214/fa

    IEEE: کپی

    پرویز ایرانی، “بررسی شرایط و ماده اولیه مناسب برای تولید ماکارونی مرغوب،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 5، no. 18، pp. 79–90، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28214/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button