مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

958
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

681
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شرایط خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت جو

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 58

چکیده

 مالت سازی فرآیند پیچیده زیست فناوری و شامل مراحل خیساندن, جوانه زنی و خشک کردن و پروردن دانه های غلات در شرایط کنترل شده دما و رطوبت نسبی است. در این پژوهش, تاثیر مدت زمان خیساندن (24, 36, و 48 ساعت) و جوانه زنی (3, 5, و 7 روز) روی خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت (راندمان عصاره گیری گرم, رنگ عصاره, نیتروژن انحلال پذیر, شاخص کلباچ, مواد جامد انحلال پذیر کل, و راندمان عصاره گیری سرد) تهیه شده از لاین EBYT88-17جو بررسی شد. تجزیه و تحلیل آماری نتایج و بهینه سازی فرایند به روش سطح پاسخ اجرا شد. نتایج نشان می دهد که با افزایش مدت زمان خیساندن در مدت زمان های طولانی جوانه زنی, راندمان عصاره گیری گرم روند افزایشی قابل توجهی دارد. میزان رنگ عصاره نیز با افزایش مدت زمان خیساندن و جوانه زنی افزایش می یابد و مقدار نیتروژن انحلال پذیر عصاره از 0.081 تا 0.46 درصد تغییر می کند. نتایج بهینه سازی فرایند نیز حاکی از این بود که اعمال شرایط 47.99 ساعت خیساندن و 6.89 روز جوانه زنی, به استحصال عصاره ای می انجامد با حداکثر راندمان سرد و گرم و مواد جامد انحلال پذیر کل.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قدس ولی، علیرضا، بخش آبادی، حمید، و محمدی، مرتضی. (1392). اثر شرایط خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت جو. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 14(1)، 45-58. SID. https://sid.ir/paper/28217/fa

    Vancouver: کپی

    قدس ولی علیرضا، بخش آبادی حمید، محمدی مرتضی. اثر شرایط خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت جو. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1392؛14(1):45-58. Available from: https://sid.ir/paper/28217/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا قدس ولی، حمید بخش آبادی، و مرتضی محمدی، “اثر شرایط خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت جو،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 14، no. 1، pp. 45–58، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28217/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button