مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

810
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

769
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر مدت زمان جوانه زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 37

چکیده

 مالت سازی یک روش پیچیده بیوتکنولوژی است که شامل مراحل خیساندن, جوانه زنی و خشک کردن مالت جوانه زده در شرایط کنترل شده دما و رطوبت می باشد. در این تحقیق اثر مدت زمان جوانه زنی روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت تهیه شده از واریته های جو (صحرا و یوسف) که شامل راندمان مالت سازی, دانسیته توده ای, وزن هزار دانه, فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز و راندمان عصاره آب سرد با استفاده از طرح کاملا تصادفی در قالب آزمایشات فاکتوریل 3×2 با دو سطح واریته جو و سه سطح مدت زمان جوانه زنی (2, 4 و 6 روز), در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که راندمان مالت سازی در واریته یوسف, 2.85 درصد بیشتر از واریته صحرا بود و با افزایش مدت زمان جوانه زنی از 2 تا 6 روز راندمان مالت سازی به طور معنی داری در حدود 5.88 درصد کاهش یافت. با افزایش مدت زمان جوانه زنی دانسیته توده ای و وزن هزار دانه کاهش و فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز و راندمان عصاره آب سرد افزایش یافت. بیشینه فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز در واریته یوسف و 4 روز جوانه زنی مشاهده شد و بیشترین میزان راندمان عصاره آب سرد با میانگین 16.39 درصد مربوط به واریته صحرا با 6 روز جوانه زنی بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عرب عامریان، فاطمه، الهامی راد، امیرحسین، قدس ولی، علیرضا، و آرمین، محمد. (1392). بررسی تاثیر مدت زمان جوانه زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(3 (پیاپی 17))، 31-37. SID. https://sid.ir/paper/176485/fa

    Vancouver: کپی

    عرب عامریان فاطمه، الهامی راد امیرحسین، قدس ولی علیرضا، آرمین محمد. بررسی تاثیر مدت زمان جوانه زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(3 (پیاپی 17)):31-37. Available from: https://sid.ir/paper/176485/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه عرب عامریان، امیرحسین الهامی راد، علیرضا قدس ولی، و محمد آرمین، “بررسی تاثیر مدت زمان جوانه زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 3 (پیاپی 17)، pp. 31–37، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176485/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا