APA:
کپیعرب عامریان، فاطمه، الهامی راد، امیرحسین، قدس ولی، علیرضا، و آرمین، محمد. (1392). بررسی تاثیر مدت زمان جوانه زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(3 (پیاپی 17))، 31-37. SID. https://sid.ir/paper/176485/fa
Vancouver:
کپیعرب عامریان فاطمه، الهامی راد امیرحسین، قدس ولی علیرضا، آرمین محمد. بررسی تاثیر مدت زمان جوانه زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(3 (پیاپی 17)):31-37. Available from: https://sid.ir/paper/176485/fa
IEEE:
کپیفاطمه عرب عامریان، امیرحسین الهامی راد، علیرضا قدس ولی، و محمد آرمین، “بررسی تاثیر مدت زمان جوانه زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 3 (پیاپی 17)، pp. 31–37، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176485/fa