مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,315
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر دستگاه پف ساز یونجه بر سرعت خشک شدن، تلفات ریزش، و پارامترهای کیفی یونجه در عملیات برداشت

صفحات

 صفحه شروع 103 | صفحه پایان 114

چکیده

 در تحقیق حاضر, عملکرد دستگاه پف ساز طراحی و ساخته شده, در مقایسه با سایر روش های مرسوم در برداشت یونجه به روش خشک شدنی, ارزیابی شد. پارامترهای مورد ارزیابی شامل تاثیر روش های مختلف بر سرعت خشک شدن, تلفات ریزش, و کیفیت یونجه برداشت شده بود. یونجه با یک دستگاه دروگر- ساقه کوب خودرو درو شد. آزمایش ها در قالب طرح آزمایشی بلوک های کامل تصادفی با سه تیمار (پف سازی یونجه درو شده با دستگاه پف ساز, شانه زنی, و بدون جابه جا شدن یونجه درو شده) و در چهار تکرار اجرا شد. رطوبت نمونه ها بلافاصله پس از درو در حدود 70 و رطوبت زمان بسته بندی 20 درصد بر پایه تر به دست آمد. رطوبت تیمارها در بازه های زمانی 3 ساعت پس از چیده شدن اندازه گیری شد. مقادیر به دست آمده بر مدل نمایی معروف خشک شدن برازش شد و ضریب خشک شدن در شرایط مختلف به دست آمد. نتایج سینتیک خشک شدن نشان داد که سرعت خشک شدن یونجه شانه زده شده و عمل آوری شده با دستگاه پف ساز نسبت به یونجه دست نخورده بیشتر است به طوری که حداقل یک روز عملیات بسته بندی را جلو می اندازد. مقدار متوسط ثابت خشک شدن در روز اول پس از شانه زدن و جابه جایی برای تیمارهای شانه کن, دستگاه پف ساز, و دروگر- ساقه کوب بدون جابه جایی به ترتیب برابر با 0.068, 0.068, و 0.043 و در روز دوم به ترتیب 0.087, 0.064, و 0.06 به دست آمد. تجزیه واریانس داده های حاصل از آزمایش برای تعیین مقدار ریزش, درصد پروتئین و وزن ماده خشک نشان داد که تاثیر تیمارها بر متغیرهای اندازه گیری شده معنی دار نیست.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معصومی، امین اله، رضایی، حسین، و صادقی، مرتضی. (1390). اثر دستگاه پف ساز یونجه بر سرعت خشک شدن, تلفات ریزش, و پارامترهای کیفی یونجه در عملیات برداشت. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 12(4)، 103-114. SID. https://sid.ir/paper/28253/fa

    Vancouver: کپی

    معصومی امین اله، رضایی حسین، صادقی مرتضی. اثر دستگاه پف ساز یونجه بر سرعت خشک شدن, تلفات ریزش, و پارامترهای کیفی یونجه در عملیات برداشت. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1390؛12(4):103-114. Available from: https://sid.ir/paper/28253/fa

    IEEE: کپی

    امین اله معصومی، حسین رضایی، و مرتضی صادقی، “اثر دستگاه پف ساز یونجه بر سرعت خشک شدن, تلفات ریزش, و پارامترهای کیفی یونجه در عملیات برداشت،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 12، no. 4، pp. 103–114، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28253/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button