APA:
کپیایوبی، اعظم، صداقت، ناصر، کاشانی نژاد، مهدی، محبی، محبت، و نصیری محلاتی، مهدی. (1395). بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی های کیفی کشمش. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(2 (پیاپی 38))، 226-238. SID. https://sid.ir/paper/143538/fa
Vancouver:
کپیایوبی اعظم، صداقت ناصر، کاشانی نژاد مهدی، محبی محبت، نصیری محلاتی مهدی. بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی های کیفی کشمش. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(2 (پیاپی 38)):226-238. Available from: https://sid.ir/paper/143538/fa
IEEE:
کپیاعظم ایوبی، ناصر صداقت، مهدی کاشانی نژاد، محبت محبی، و مهدی نصیری محلاتی، “بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی های کیفی کشمش،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 2 (پیاپی 38)، pp. 226–238، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143538/fa